Client Reporting Administrator

InsingerGilissen, Amsterdam, NLD, 1017 BV
Stroke 3Created with Sketch.
< Back to search Apply Now

De Vacature

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam aan de Herengracht zijn wij op zoek naar een medewerker Client Reporting.

Ben jij accuraat, doelgericht en servicegericht, werk je graag in een team en lijkt het je leuk om te werken voor een private bank in het hartje van Amsterdam, solliciteer dan naar deze functie!

Jouw Profiel

Je hebt een pragmatisch aanpak en een flexibele instelling, je kunt goed communiceren en samenwerken op alle niveaus. Je hebt een analytisch vermogen en cijfermatig inzicht ontwikkeld. Je bent een doelgerichte teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken. Je kan snel schakelen en gewenste veranderingen tijdig en correct interpreteren en implementeren.

Je hebt een afgeronde MBO/HBO- opleiding, goede kennis van financiële markten, transacties en huidige wet- en regelgeving.

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op gebied van reporting, funds en renseignering.

Wat ga je doen

Je werkt in een team met meerdere medewerkers en voert de werkzaamheden uit met betrekking tot reporting, funds en renseignering.  Je draagt zorg voor het opstellen en aanleveren van de transacties voor transactie rapportages zoals EMIR en MIFIR naar de toezichthouders. Je controleert de kwaliteit en de volledigheid van de verzamelde data en het corrigeren en opnieuw aanleveren van de transacties.Je verzorgt de maand- en kwartaal(cliënten)rapportages. Je stelt diverse provisieberekeningen op en laat deze afrekenen. Je verzorgt de dagelijkse reconciliatie van niet bewaarcliënten en lost verschillen op. Je verwerkt fondsaanvragen en koersupdates en je behandelt controlelijsten ten behoeve van static data fondsen. Je stelt fiscale overzichten en rapportages op en houdt rekening met wijzigingen in externe regelgeving. Je draagt bij aan de uiteindelijke renseignering aan de belastingdienst en het verzenden van financiële jaaropgaves aan eind cliënten. Je signaleert verbeterpunten en werkt deze uit. Je participeert in projecten gericht op ontwikkeling of aanpassing van systemen en processen.

Competenties & Vaardigheden

Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels. Je bent analytisch ingesteld. Je hebt kennis van processen binnen de bank/afdeling, ruime ervaring met Bloomberg en je hebt uitstekende kennis van en ervaring met Microsoft Office. Je hebt een zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift. Je bent een teamplayer die nauwkeurig, stressbestendig, resultaatgericht en betrokken is.

Talenkennis

Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (lezen en schrijven).

Wat bieden wij jou

Een uitdagende, afwisselende functie waar je met alle disciplines van de bank in aanraking komt. Veel contact met betrokken en professionele collega’s. InsingerGilissen hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je ruimte krijgt om je verantwoordelijkheid te nemen en ondernemerschap te ontwikkelen. Uiteraard hoort daar een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

< Back to search Apply Now
Contact us