Teamleider Client Administratie (Dutch speaking)

InsingerGilissen, Amsterdam, NLD, 1017 BV
Stroke 3Created with Sketch.
< Back to search Apply Now

In het kort

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam aan de Herengracht zijn wij binnen Operations op zoek naar een Hoofd Cliënten Administratie plus. Heb jij minimaal 5 jaar ervaring met leiding- en sturing geven aan een team en hebben de operationele processen over de administratie, de vastlegging en de beoordeling van cliënteninformatie geen geheimen meer voor jou? Dan zijn wij benieuwd naar jouw invulling van deze functie!

Jouw profiel

Je bent een echte People manager die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je weet je team te coachen en te motiveren door middel van een optimale inzet van mensen en instrumenten. Je hebt ervaring met openen, muteren en sluiten van rekeningen voor cliënten en met het controleren, fiatteren en toetsen van de aangeleverde informatie, het wijzigen en verwerken van static data en overeenkomsten in de bancaire systemen. Tevens heb je ruime kennis van processen en systemen die binnen de afdeling worden gebruikt en weet je je teamleden hierin te begeleiden.

Wat ga je doen

Je gaat leiding en sturing geven aan het team Cliënten Administratie (7-10 medewerkers), waarbij je de medewerkers in staat stelt zich op zowel professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Je voert functionerings- en voortgangsgesprekken, je signaleert afwijkingen in de dagelijkse processen en neemt zo nodig corrigerende maatregelen om processen en procedures te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor de 2e- lijns controle, door middel van het uitvoeren van noodzakelijke checks op de 1e lijn, en toetsen op de naleving van het Compliance (CDD)- beleid. Lid van CAC voor verhoogd risico cliënten IGS/private planning/PEP reviews. Je neemt deel aan projecten die gericht zijn op de ontwikkeling en aanpassing van deze systemen.

Wat breng je mee

 • HBO werk- en denkniveau aangevuld met financieel-economisch vakgerichte cursussen/ NIBE opleidingen
 • (Wwft, CDD/KYC, FATCA/CRS/QI)
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Brede kennis van het bancaire proces (10 jaar)
 • Heeft groeipotentieel en de ambitie en kwaliteiten om op termijn grotere teams aan te sturen

Competenties en vaardigheden

 • Leidinggevende en coachende vaardigheden
 • Analytisch
 • Stressbestendig
 • Communicatief sterk
 • Teamplayer

Wij bieden jou

Een uitdagende, afwisselende functie waar je met alle disciplines van de bank in aanraking komt. Veel contact met betrokken en professionele collega’s. InsingerGilissen hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je ruimte krijgt om je verantwoordelijkheid te nemen en ondernemerschap te ontwikkelen. Uiteraard hoort daar een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

< Back to search Apply Now
Contact us