Transaction Processing & Security Master File

InsingerGilissen, Amsterdam, NLD, 1017 BV
Stroke 3Created with Sketch.
< Back to search Apply Now

Vacature

 

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam aan de Herengracht zijn wij op zoek naar een medewerker TransactionProcessing met een ruime ervaring SecurityMasterFile/fondsenadministratie. Ben jij accuraat, doelgericht en servicegericht, werk je graag in een team en wil je graag werken voor een private bank in het hartje van Amsterdam, solliciteer dan naar deze functie!

Jouw profiel

 

Je hebt een pragmatisch aanpak en een flexibele instelling, je kunt goed communiceren en samenwerken op alle niveaus. Je hebt een analytisch vermogen en cijfermatig inzicht ontwikkeld. Je bent een doelgerichte teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken. Je kan snel schakelen en gewenste veranderingen tijdig en correct interpreteren en implementeren.

Wat breng je mee?

 

Je werkt in een team van vijf medewerkers en voert de werkzaamheden uit met betrekking tot SecurityMasterFile. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct controleren en onderhouden van de fondsenadministratie, je monitoort het koersupdates, signaleert afwijkingen en onderneemt zo nodig actie. Je signaleert verbeterpunten en werkt deze uit. Je participeert in projecten gericht op ontwikkeling of aanpassing van systemen en processen

Wat breng je mee?

 

Afgeronde MBO opleiding

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op gebied van SecurityMasterFile/fondsenadministratie

Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je bent analytisch ingesteld. Je hebt kennis van processen binnen de bank/afdeling, ruime ervaring met SIX/Telekurs en Bloomberg en je hebt uitstekende kennis van en ervaring met Microsoft Office. Je hebt een zeer goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift. Je bent een teamplayer die nauwkeurig, stressbestendig, resultaatgericht en betrokken is.

Wij bieden jou

 

Een uitdagende, verantwoordelijke functie waar je met alle disciplines van de bank in aanraking komt. Veel contact met betrokken en professionele collega’s. InsingerGilissen hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je ruimte krijgt om je verantwoordelijkheid te nemen en ondernemerschap te ontwikkelen. Uiteraard hoort daar een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

< Back to search Apply Now